søndag

Hallo der søtinger! I dag var juliane her hos meg, vi var på Statoil og kjøpte is. Nammmmm! Så spiste jeg middag, andreas var borte så det var bare mamma, pappa og jeg:) så koste jeg meg bare resten av kvelden. I går rakk jeg ikke mye blogging, så jeg blogger nå, beklager Amalie, nå blogger jeg, Amalie skrev nemlig en lang kommentar, der hun fortalte om at jeg snart måtte skrive et innlegg! Bare koselig Amalie! Du er verdens beste bestevenn!

Som sagt, bakte mamma boller i går! Og de ble bare sååå gode:)

Fint vær fine blomster hehe:)

I morgen skal jeg gjøre lekser og så klart hverdagslige ting, og så må jeg øve til teoriprøven i sykkel:) skummelt! Neimen, buhu, nå blåser det og er dårlig vær, bra jeg sitter inne og blogger under en varm god dyne i senga, skal bli deilig å sove nå:) natta:) liker du å sove du også, eller?!?

2 kommentarer

Amalie

14.05.2012 kl.19:56

Hei Amalie

Å så korselig

Gruer du deg til teori prøven?

Natta

Klem Amalie

Sofia

15.05.2012 kl.07:05

Du et så flink til å blogge,jeg elsker bloggen din og du må aldri slutte å blogge!!!! Dette var 3 ting som jeg ville si!!!!!!! Fine bilder forresten:)

Hilsen bestevenninna di, Sofia<3

Skriv en ny kommentar

Amalie

Amalie

11, Oslo

Hei søte deg, jeg legger ut outfits, bilder og skriver om ting som jeg gjør i hverdagen:) Jeg håper at du liker bloggen! Og legger du igjen en kommentar, blir jeg glad!

Kategorier

Arkiv

hits