rydding

Hallo! I dag har jeg rydda hele kjøkkenet kjemme. Haha, det var frivillig, da! Jeg bare haaater rot. Så derfor ryddet jeg alt. Ikke det at det var superrotete. Men det var ting rundt omkring, som jeg bare måtte få rydda bort, hehe. Nå står alt der det skal. På nille i går kjøpte vi noen kopper. Ganske kule?

 

Armbåndet er ikke mitt, det er mamma sitt. Men i så fall, syntes mamma at jeg hadde ryddet helt fantastisk. Hehe, jeg synes det ble fint selv:)

Nå har jeg i tillegg fått nytt design, synes det er kjeeeempefint<3 husker ikke hvilken gratis-design-blogg jeg fant det på, men det er ikke vanskelig å finne andre gratis design. Det er massevis av sånne blogger, og om du ikke vet hvordan du "laster ned\setter inn et", så søker du bare på "hvordan sette inn gratisdesign" i søkefeltet på google. Det er ikke vanskelig! Men i alle fall, god helg videre!

Klem Amalie

 

2 kommentarer

Jetta Frost

02.09.2012 kl.16:08

såå fint design , fin blogg <3

Kristiene biggest fan ever!

12.09.2012 kl.16:50

kult asså! Bare EEElsker denne bloggen! Følger med på den vær eneste dag! DEn er så fin! Elsker outfitene dine!!!!!

Klem

Din største fan Kristine<3<3<3

Skriv en ny kommentar

Amalie

Amalie

11, Oslo

Hei søte deg, jeg legger ut outfits, bilder og skriver om ting som jeg gjør i hverdagen:) Jeg håper at du liker bloggen! Og legger du igjen en kommentar, blir jeg glad!

Kategorier

Arkiv

hits